TRÆNINGEN

Junior

Stævne

Ninja-spirerne

Ninja-spirerne er for de 5-7 årige. Hver fredag styrer Michael Yde de mindste medlemmer i en sund blanding af leg og alvor. De lærer de allermest grundlæggende karateteknikker og hvordan man opfører sig i karateverdenen. Der er fokus på disciplin i små bidder af gangen, så der er også er rigelig plads til sjov. Ofte deltager forældre i den sidste del af træningen, så børnene kan vise lidt af hvad de kan helt tæt på.

Børnetræning

Når man er over 8 hører man til på et af børneholdene. Her får man de grundlæggende teknikker lært og en grundig indføring i hvad karate er. Man lærer den praktiske anvendelse af karate og ind i mellem fortæller vi om hvor karate stammer fra og hvad historien bag den er. Der er stadig masser af plads til leg, men der bliver nu lagt større vægt på disciplinen. Dette er vigtigt for at holde træningen sikker for alle; det er trods alt kampsport vi beskæftiger os med. Mange har desuden gavn af disciplinen i forbindelse med bl.a. skole.

Juniortræning

Fra 13 år hører man til på juniorholdet. Her følger man de voksnes pensum og der gåes mere i dybden med den traditionelle karate og den fysiske træning. Der er stadig plads til leg, selvom disciplinen nu vægtes højt.

Voksentræning

Stævnetræning

Herning Karate Klub, Akacievej 4, 7400 Herning, tlf. 97 21 20 54, mail@herningkarateklub.dk